Thursday, July 8, 2010

Cis kek untuk aku

Selasa lepas, balik-balik kerja disambut oleh oleh mak buyung yang tersengih-sengih. Check dapur, alatan serta bahan-bahan membuat ciskek tersiap-sedia. Mak buyung suruh aku rehat-rehat kerana aku kan sweet 25.

Tapi aku membantah. Sebelum dan ketika membuat kek....Safety First..baru la OHSAS 18001:2007.(betul tak Encik Rashid?). Terima kasih kepada stulang-suzuki-scholar-man serta Syaza di atas hadiah anda.
Nampak tu apa yang tertulis di bahagian hadapan baju tu?!..Tidak kira di rumah atau kilang..Safety First. Mula-mula ber'lengging' tapi sebab mak buyung nak cam-whoring..Kena la pakai baju supaya lebih sopan dan ciskek kelihatan sedap. Hasil dia........
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
souL adalah nick-name aku sejak tingkatan satu. Masuk asrama ada nick-name sebab muka aku ada iras super-senior. Tapi kek ni tadi aku baru dapat jamah..

7 comments:

laila said...

wah!harus bawak p kilang sok...hahaha

encik azuwan said...

wes entek kabeh..nnt buat aku kasi..aritu bw tapi tak cukup..haha.

fajridil adha said...

ko mmg patut makan cis kek byk2 sket.. biar cepat gemuk.. hehe

encik azuwan said...

aku xleh nk gemok..aku dh cuba..kalo ko nk beli kasi tau..mane tau bini ko dah mula ngidam ciskek.hehe..

Syima Emi said...

td dah wish kat blog bini ko. haha.
pergi terima kat sana la wish tu. hahaha..bertuah org ada bini pandai buat kek ni. hehe

wawa pucca said...

cisss kek?

haha comels
aku pon buat kek utk acop.
haram lah kan? haha

encik azuwan said...

syima - bertuah=) bleh jadi aku chef wan baru.

wawa - ala..senang je buat die;p