Sunday, May 30, 2010

Pesta Bogel


Hajat di hati nak tengok Shrek Forever After 3D di Today's Mall Ulu Tiram tapi ada kejutan lain untuk aku serta mak buyung aku.

Pesta bogel?!..bogel 90% sahaja. Menarik bukan dapat tengok 18SX secara live & exclusive. Tapi sebelum tu nak review pasal Shrek Forever After ni. Jalan cerita memang menarik sebab ia berkaitan dengan keadaan mereka yang sudah berkahwin. Perkara yang akan senantiasa diulangi hari-hari sebagai seorang bapa.

Tapi Puss in boots memang comel walaupun gemuk.haha..3D ni memang nampak gambar dia seolah-olah timbul..Apa-apa hal pun 4 dari 5 bintang(dah macam Mentor la plak).

Apa yang pesta bogel?!..mari lihat gambar-gambar yang telah sempat aku snap.

Ya..pertandingan bina badan kau!!!..Gambar yang last itu pemenang dia..

3 comments:

Umi said...

sgt jeles bila kengkawan dah dpt tgk citer Shrek... aku masih dlm pantang lor tgk citer2 gitu... terikut2 pantang org tua2... mesti best kan citer tu..

p/s : sgt seksi itu org bina badan.. :D

encik azuwan said...

pantang ape?nak tau..

Umi said...

citer kartun tu kan, rupa pelik2... so, org tua2 tak galakkan ibu pregnant tgk watak2 mcm tu.. klu nak tgk, tgk kartun yg comel2.. cukup sifat sama ngan kita manusia.. terpulang pada masing2 nak ikut ke tak... aku dah terikut2 dari pregnant anak sulung.. tak tgk kartun pelik2.. :)