Sunday, May 9, 2010

Konsert Double Trouble - 1 Mei 2010

Ahad ini aku layan EMPAT movie sekaligus. Valentine's Day - Ip Man 2 - The Spy Next Door - Spiderman 3. Movie sampai lebam. Tapi masa satu babak dalam Ip Man 2 masa bini Ip Man tengah nak beranak. Aku dah meng'english'kan babak mandarin tu.

-Mrs Ip, what's wrong?

-Oh you're in labour! Chun, go fetch your father!

-No, I don't want to distract him

-Then I'll go get a midwife

Bini aku : Nanti kalau sayang tengah main bolasepak, kita tengah nak bersalin....


Aku: (belum sempat bini aku abis cakap) Jangan bagitau, nanti mengganggu konsentrasi masa main bola.


Bini aku: (menyerang aku gaya Ip Man jurus cubit)...watttchaaa..

Gigi bongsu aku meroyan..patut la rasa tak sedap badan empat lima enam hari ni..heh!!!..

Mempersembahkan konsert Double Trouble VERSI klasik.Layan. Tak main la Wings atau Search.

6 comments:

Melissa Mazlan said...

hebat double trouble:)
hehehe=p

encik azuwan said...

sehebat majlis pengantin nya.

amira karmila said...

check out Double Trouble T's.
These are awesome

encik azuwan said...

hehe..orite.

amira karmila said...

http://www.amirakarmila.com/2010/04/pre-order-double-trouble.html

my bad check out these shirts!

encik azuwan said...

not so my double trouble type=p