Friday, May 21, 2010

Bakal menyusul : Reebok Valde Pro II

Mula-mula nak beli yang ini. Reebok Valde Pro.

Tapi SG je yang tinggal FG dan HG sudah tiada saiz.

Jadi terpaksa tukar kepada Reebok Valde Pro II.

Sekarang apa yang aku perlu buat adalah tunggu bulan Julai. Aku pesan kat adik ipar aku yang tengah rajin belajar kat Bristol.hehe..boot Reebok kat Malaysia ni tak banyak pilihan dan harga memang luar bajet aku.Ditambah pula dengan matawang Pound yang tengah rendah ni. Kenapa Reebok?! Sebab ini je peluang aku untuk rasa barang UK. haha...batak betul kamu semua.

Masa sekolah menengah aku ada pakai boot Puma masa kat MRSM. Masa kat SMKA aku pakai Topper tapi ada senior aku tu hilangkan boot aku tu..cam cibet..pastu tak nak ngaku padahal dia yang pakai..nama senior tu Siput..dia skinhead masa tu..so aku cam goyang la dengan ke'skinhead'dan dia. So kalau Encik Siput terbaca blog aku ni..bak sini ganti rugi!!..haha.

Setakat ni aku dah rasa boot UMBRO XAI. Ni zaman awal-awal masuk UM.

Pastu Mizuno. Masa ni zaman sudah duduk rumah sewa.
 Akan datang bulan Julai 2010.

4 comments:

laila sanuri said...

cite pasal but..boot keta aku tau la..hehhe..

encik azuwan said...

ish.boot kete hantu kat plant 3 pun tau.

adib said...

rajin la sangat adek ipar ko tu. :p
die dah habes exam dah...
die tak buat delivery charge ke? hehehehe...

encik azuwan said...

delivery charge mintak kak in.hehe.