Monday, August 16, 2010

Rekemen-ded


Tak tau nak cerita pasal apa. Bulan-bulan puasa ni idea pun berpuasa kot. Aku dengar minggu ni hujan akan senantiasa turun. Aku nak rekemen blog yang menjadi selalu aku singgah.


sokernet.blogspot.com - Berita sinis bolasepak tempatan serta dunia.


comatosewithbraindamage.blogspot.com - blog ini sangat la open dari segi bahasa so kepada yang bawah 18 tahun sila bawa ibubapa ketika membaca.


tkobloglist.blogspot.com - pasal politik serta bloglist yang banyak selalu update tentang arena politik Malaysia.

hilangpunca.com - ini blog ayat dia lain macam sikit.ala-ala sasterawan.

mistisfiles.blogspot.com - blog ini mungkin mampu merungkai masalah yang berlaku dalam dunia sekarang seperti konspirasi-konspirasi...bla..bla..baca sendiri.

masterfikar.blogspot.com - ini blog aku suka sebab dia update komik Pedang Setiawan.

....sungguh mim...

2 comments:

shauqi said...

soul, ko x create ke fantasy league punye liga yg taun lepas? kalo dah ape code die?

encik azuwan said...

kalo dh join..otomatik la masuk kalau buat team.ko ade drogba ke?mesti jadi kapten.haha..