Wednesday, August 18, 2010

Mrs Kelly Give Away datang lagi - Apron untuk Isteri kesayangan


Semua menarik tentang isteri aku kecuali apron kat dapur dia..haha..Apron warna plain biru. Sungguh tidak sexy ketika di dapur. Kenapa perlu seksi ketika di dapur?!..Mengikut teori alam perkahwinan SOUL, tahap keseksian isteri memasak di dapur berkadar terus dengan kesedapan hasil masakan tersebut.

Harap-harap dengan entri ini aku dapat menghadiahkan apron seperti di atas(penganjur pertandingan punya) untuk ulang tahun perkahwinan kami yang pertama..haha..sungguh 'pemurah' aku ni. Aku tak kira..Aku nak yang warna pink tau Mrs Kelly.terimakasihdanbyebye.

p/s: actually penganjur kasi warna kuning..tapi aku nanti nak try slow-talk dengan penganjur.

8 comments:

Madi @ Aed said...

mak aiii..kene seksi gak eh kat dapo..ok..thanx 4 the info..haha

encik azuwan said...

mesti la kena..haha.baru goreng pun sodap.

ainazliena said...

N3 yg wat aku senyum lebar..nk ketawa line x clear plak..hahaha..x yah pakai baju lor time masak..pkai apron semata kaler aper2 ajer..sexy gak..

Melissa Mazlan said...

wahhh.
nak jugak!
:P

encik azuwan said...

nana,ish..extrem sgt tu=p haha..

mel,mintak alip post kat blog die..eh..sory alip xde blog;p

Syima Emi said...

wah ko pon join GA ni :) haha..tapi kalah la. result dah keluar tu. ko g tempah la utk isteri weh. jgn berkira sgt..hahahaha

encik azuwan said...

haha..mesti la join..len kali aku pastikan aku menang.haha..

ade ke org tempah apron?haha..

Syima Emi said...

aku rasa ade...ader kerrr??? (tengah pk)..haha.. tapi xtau kat mane.. haha..sekrg semua leh tempah..nak design ape, kaler ape.. kalo x, pergi la beli laa..senang..hehehe