Friday, April 30, 2010

Sofa kalahkan Reebok Pro Valde

Owh..tiada apa yang mampu ku ungkapkan..

Reebok Pro Valde...Suatu hari nanti pasti kau akan ku beli..(ikut rentak Suci Dalam Debu - Iklim)

Lotto Zhero Leggenda Due bukan lagi menjadi but idaman sebab Glen Johnson macam bongok je asik hilang footing seterusnya menyebabkan gol Forlan.

Esok..Dua majlis perkahwinan akan aku harung..Bukan kahwin lagi daa..kengkawan kahwin. Simpang Renggam satu dan Dewan Felda(ini majlis ada VVIP dan VIP) di Jalan Semarak.

p/s: malam tadi semanis kurma tengok Julia Ziegler pakai baju kurung dan tudung. sweet tapi nampak Julia macam janggal sebab kejap-kejap macam pegang-pegang tudung lilit dia tu..lawak.

6 comments:

wawa pucca said...

kantoi kau tgk semanis kurma gak..

aku suka gila
hahaha

ooo
vip vvip sampai pinjam kasut org ye...

opssss..
ghahaha

encik azuwan said...

xpe.jgn pinjam sama ah long sudey.

haha.

Umi said...

semanis kurma tu, yg ustazah baiyah, eh? xnak try ke produk tu?

wedding kat spg rgm tu kat mane? sape kawin? aku pun ada dpt jemputan kat kampung sahari.. adik member kawin... sebab aku kan org spg rgm... huhuhu..

encik azuwan said...

ntah..member sekolah..name pengantin mastura tumin..haha.

Umi said...

oo tak sama la klu gitu... lain2 jemputan.. :)

fajridil adha said...

wah,lawa sofa.. hehe