Tuesday, April 20, 2010

Sibuk

Sejak dua tiga empat minggu ni....Tempat kerja aku dalam plant. Sekejap department Planning, Account, Purchasing...Annealling..Foil Mill..Internet problem sudah seminggu tak terselesai oleh IS Partner berpangkalan di Singapura. Orang kilang asik tanya SAP tidak boleh guna ke?!Naik mual aku nak jawab. Kalau tak boleh tu cuba la banyak kali. Kalau nak perfect pergi la kerja obersea sana sebab line dieorang laju tahap gaban.

Alasan semua sebab internet problem tidak boleh buat kerja. Sampaikan nak buat carta organisasi pun mintak tolong aku buat. Aku buat-buat lupa kalau dia tanya pasal carta tu. Manager IT kat kilang TITAN perempuan tu..hehe..Takde kena mengena ok. Aku sayang kilang aku ni sebab sokan je. Tiap-tiap bulan ada sokan. Walaubagaimanapun...kehidupan ini adalah tempat Allah untuk menguji hamba-hamba Nya. Seteruk mana kita lalui kehidupan ini, jangan berputus-asa. Sekian..Wabillah hi taufik wal hidayah..Wassalamu'alaikum WBT..


p/s: umi ain aka mak buyung aku sudah nampak kebuyungan dia. Kembar kah?!..haha..tunggu bulan seploh. (gambar sokan bowling iaitu sokan pembukaan untuk tahun ini bagi kilang aku)

5 comments:

ainazliena said...

aku kerr...yg srh ko wat carta tu?rasanyer just srh adjust jek?..

encik azuwan said...

bukan ko la..ko punya link je.ni carta organisasi lengkap dari scratch.

Umi said...

wah wah wah.. bukan main lagi dia mengeluh yerk.... sabar tu sebahagian dari imannnnn.............

encik azuwan said...

hee..tgh sabar la ni=)

wawa pucca said...

kalau kembar,aku nak sorg!

haha

jaga mak buyung leklok naaaaaaaaaaaa