Wednesday, September 22, 2010

Senai Desaru Expressway : UPDATE


Lepas beli baju hujan GIVI serta cermin sisi di kedai Ah Meng, aku lepak makan+minum dengan mak buyung kat Teluk Sengat. Highway Desaru tu ada progress jugak la walaupun siput. Jambatan gantung hampir siap. Maybe ada lagi 50 meter nak siap jambatan tu.

Ini tidak termasuk jalan ok. Exit kat Bandar Penawar pun jalan dia belum siap. Harapan aku adalah dengan siapnya highway ini, Aidilfitri area Kota Tinggi tidak sesak macam kat KL.


p/s: harga coverset Wave 125x RM140..coverset motor aku dah cabuk ni..

9 comments:

shauqi said...

aku pun baru pas beli baju hujan givi. soul, beli coverset waxe x ultimo kaler oren + sport rim itam mcm ni.. http://1.bp.blogspot.com/_1ADUQu9_3qc/S5ZORmoCUDI/AAAAAAAAAGQ/FMOWESygTME/s1600-h/Wave+125X+Ultimo+Photo.jpg baru terbaek!

the bert said...

aku rase next year dh boleh guna kot highway ni..tp jambatan gantung lama gak nk siap..thn lepas aku g..smpi skrng x siap2 lg..mcm2 cite aku dgr pasal jambatan ni..xtau r betul ke x..

encik azuwan said...

coki: hulur la sket pitis..hehe..baek aku beli baju anak aku.

bert: cerita ape?!misteri nusantara ke?story la sket kat blog ko..hehe..

the bert said...

ntah aku dgar diarong x jumpa dasar masa nk pacak tiang kat tgh..tu x siap2 smpi skrng..tp xtau r btul ke tidak..

encik azuwan said...

pergh..misteri nusantara yg perlu di rungkai ni..hehe.

Mummy_nad said...

syok gak kalau dah siap..walau xberapa ade kene mengena dgn aku
wey soul kasi enable la blog feed ko..
susahla..aku xdpt hint kalau ko update blog.. crite ko syok jugak aku bc kadang2.. kadang2 la.. hahaha.
enable tau..kalau x aku culik kucing ko!!!

encik azuwan said...

sbg warga johor..seharusnya bangga..muahaha..
mmg senantiasa enable la..kalo nak senang ko subscribe je..tgk hujung atas tu..MASUKKAN EMEL ANDA.die otomatik emel kt ko ape yg aku publish.

kalo nak link aku letak link ni "http://encikazuwan.blogspot.com/feeds/posts/default"

apple dilla said...

perghh.. mak buyung sarat-sarat tu masih rajin kuar berjalan melihat alam.
bagus!

encik azuwan said...

kasi senang beranak.hehe.