Wednesday, September 15, 2010

Lelaki Lembut - Pondan - Gentleman - Dayus

Malam tadi sepupu aku datang beraya. Nabil(bukan nama sebenar), Nabil Raja Lawak ke?!.. Semestinya bukan..Apa class..Sepupu aku seorang ni memang lain dari yang lain nyah. Dia memang Ratu gitu. Pergh tak boleh blah aku cakap gaya sepupu aku ni.

Tapi aku respect satu je kat si Nabil ni. Knowledge make-up memang class gitu. Abis gambar kahwin aku dia kritik pasal make-up. Two way la..foundation la..bendera Pahang la..macam-macam istilah make-up keluar nyah.

Tapi jauh di sudut hati aku memang mengharap Nabil ni sedar dan kembali normal seperti lelaki sejati. Aku rasa kalau jantan miang jumpa Nabil pakai baju kurung memang confirm Nabil kena ngurat. Kadang-kadang sedih aku tengok sepupu sendiri macam ni. Dah ramai nasihat tapi...hasilnya sungguh hampeh. Apatah lagi kalau di marah, macam simbah api dengan RON97 la gamaknya.

Semoga sepupu aku Nabil ni mendapat cahaya, rahmat serta petunjuk...Ameen.

5 comments:

laila sanuri said...

nabil -nabilah?

gambor tak de ke nyah?

encik azuwan said...

tidak boleh letak.nnt ko pun terpikat.

wawa pucca said...

mesti cantek drp aku ni

ciss

encik azuwan said...

wowwa, kalau aku letak gambo confem bf,tunang serta laki fags sume mintak no hp die kt aku.haha.

Melissa Mazlan said...

dengan itu jgn letak:P