Monday, February 1, 2010

Raya Cina Juga Musim Mengawan

Akhirnya..Awal bulan menjelma memberi nafas baru..yeay gaji sudah masuk tapi dalam sekelip mata....faham-faham sendiri.

Bulan Februari ni memang berlambak jemputan kahwin especially masa raya cina. Mintak maaf kepada rakan-rakan yang menjemput aku ke majlis perkahwinan korang sebab aku tidak dapat hadir(kena stand-by). Kerja kilang memang camni. Nak sangat balik Johor hambek ko jajan.

Kesempatan ini juga aku nak ucapkan selamat pengantin baru kepada
  1. Usop wotikcry kad sudah dapat
  2. Dot kad sudah dapat ---> sudah selamat
  3. Fadot
  4. Efliza kad sudah dapat
  5. Paeh
No 2-5 tu serentak OK.



Tapi setiap kejadian yang berlaku mesti ada hikmah. Hujung minggu layankan bini aku camwhoring kat Desaru & Tanjung Balau. Nak sangat pergi pantai..al-maklum la Segamat tak ada pantai..opsSss..

sempat jengah sekolah asrama pertama aku iaitu SMKABP( Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Bandar Penawar). "K" & "A" untuk Kebangsaan & Agama okay bukan kurang akhlak. Banyak aku belajar kat SMKABP ni especially Bahasa Arab:P Tolong take note..hehe..

nanti aku upload gambar terbaiiiKKkk dari ladang sepanjang penemanan camwhoring'an' bini aku.

4 comments:

apple dilla said...

haha..
title xbleh blah

pasni ko plak akan menjd camwhoring king
pengaruh bini sebaya

encik azuwan said...

hee...betul berdasarkan jemputan kawen yang aku dapat.

owh..tidak sanggup aku jadi camwhoring king..

Farfar said...

yesss....makin ramai gang camwhoring

wawa pucca said...

kau naik KL..habeslah
kau mmg kena jd cameraman.
amek pic kami
sila sedar diri


hahaa

soul.byk nak borak ngan kau :)