Thursday, December 31, 2009

1431 Hijrah 2010 Masihi

Bukan main lagi persiapan 2010. kilang aku lak cuti sempena sambutan 2010 ni walhal negeri Johor cuti awal muharam..nasib badan kerja dengan company omputeh. nak balik bini aku sibuk meeting..maklum la cikgu, waktu2 nak naek sekolah memang bz dengan meeting.

ingat nak balik air tawar tapi kena tangguh. lagipun omak aku kt sini. berjaya jugak omak aku beradu kt rumah sewa aku ni. rumah sewa ni nice cuma aku guna ejen..tu yg mcm gampang tu. called punya la banyak kali..last2 die pass kat member die..menyirap..kalo dah kena campak dalam furnace ejen ni jangan tanya la kenape!!..buat masa ni aku tengah bersabar. dapat rumah baru yang lebih dekat dgn sekolah bini aku nnt..hilang la kesabaran aku nnt..hehe..dah la sewa 450.ejen fee lagi. masa awal2 jumpa..janji manis..bla..bla...bla..so untuk mereka yang mahu mencari rumah sewa kat pasir gudang, jangan guna ejen..macam gampang jadinye nnt..baek deal dengan tuan tanah terus..leh kawtim!
banyakKKKKkkkkKKkkKKKkkk perkara telah berlaku pada tahun 2009 ni...sebenarnya tak tahu nak tulis ape..ngeh3...tgh donlod CM07..nk donlod yg latest laptop bini aku tak berapa nk support..haha..CM07 ini akan menghilangkan kebosanan aku sewaktu bini aku g meeting kat sekolah. wish me luck..

p/s: lame tak tengok wayang...ketidakstabilan menghalang...Ya Allah..Berkati hambamu ini..

2 comments:

wawa pucca said...

knpe tgk wayang dgn ketidakstabilan?
kau takut gelap ke apa?
hehee


kem slm ain.

encik azuwan said...

sbb...selain tgk wyg..ade byk mende nk kena setel..ngeh3..