Monday, December 2, 2013

Jadual Servis Proton SAGA BLM

Dah lama aku servis luar kereta BLM. Beza harga barang agak besar. So automatik void warranty. Nampak permainan di situ?

Tahun pertama, kedua dan ketiga aku servis kat servis center proton. Tahun ketiga tu aku servis sekali je kat PROTON lepas tu cuba servis luar. Bengkel dan kedai spare part pun dekat dengan rumah. Barang beli kat kedai spare part pastu pergi bengkel servis. Tak payah nak tunggu lama-lama macam kat servis center.


Kalau nak tengok jadual serta harga servis ikut PROTON...



2 comments:

ahmad hilmi said...

Major service sampai rm1k tu

encik azuwan said...

sebelum major servis boleh je dulu kan part kat major servis.so xde pening kepala. =)