Tuesday, July 24, 2012

Dugaan Ramadhan #1 : Troli Kipmart

Semalam pergi 'shopping' barang dapur kat Kipmart balik dari kilang. Mula-mula amik troli dan menuju ke bahagian ikan. Beli ikan bawal 2 ekor dan ikan kembung sekilo serta ayam seekor. Terus lincah ke bahagian sayuran. Tinggal troli depan kedai jap.


Keluar kedai...tu dia..troli ghaib!!..Mangkuk tandas. Tengok keadaan sekeliling, nasib kedai sebelah ada CCTV. Mintak dia tolong. Alhamdulillah, barua yang amek troli aku tu bukan pencuri tapi salah angkut troli.

Hangin aku satu badan. Main letak je barang tanpa check whether tu betul ke tak troli dia. Mesti bini dia dah mengamuk lambat sangat beli barang dapur.LOL. Lepas ni mata kena juling, satu pilih barang satu tengok troli.


p/s: redha je la troli hilang.

1 comment: