Friday, March 2, 2012

Ulasan iPad 3


Pagi tadi di MHI aku tengok klip video iPad 3. Memang sanggih. Fully touch screen. Siap boleh gabung dengan iPad 3 lain lalu membentuk screen lebih besar. high definition dan macam 3D. Ada dalam tiga variant iaitu WiFi, 3G dan 4G. Ini je aku mampu ulaskan.

Nasib aku bukan jenis hantu gadget atau yang sewaktu dengan nya. Kalau tak, mesti main bola kaki ayam je..ehh. Telefon bimbit pun hanya ada torch light. Aku lebih suka pamper diri aku dengan main bola atau memperbanyakkan pokok cat's nip dalam pasu aku. padahal kedekut. Tapi kalau ada gadget yang boleh translate apa Zaheen tuturkan aku MESTI beli. .ada?..ada?..

2 comments:

wawa pucca said...

gadget yang translate zaheen ibu dia je kot. mahal tu gadget tu haha

encik azuwan said...

ibu die pn tingtong nk translate.