Wednesday, January 25, 2012

Rumah Baru


Alhamdulillah semua berjalan lancar.Pergh..Asik cerita pasal rumah, mentang-mentang sudah masuk rumah selalu tersumbat. Semua berjalan lancar terutama sekali Tehcik dan CT. Kucing dua ekor ni sungguh pantas menyesuaikan diri dengan persekitaran baru malah Tehcik sudah ada girlfriend.

Yang masalah adalah sudah lima enam ekor kucing dah perabih makanan Tehcik dan CT. Yang aku geram Tehcik dan CT buat tak tahu je kucing lain makan makanan tu. Buat kerja amal ape kucing aku ni. haha..Pasrah je la. Kalau halau confirm datang balik sebab port kucing tu bawah parit rumah aku. Sebelum masuk rumah pun kucing tu dah jadi 'guard' rumah aku tu.

p/s: petang ini lawan Loders Croklaan.


2 comments:

Madi @ Aed said...

alhamdulillah..nnt amik la pic deco dlm umh plak..bleh ktorg cuci mato..x dpt g mlawat umh baru..tgk pic pong jd lah..heheh

encik azuwan said...

lom boleh upload.tenet kt rumah ade masalah.huahua..