Tuesday, December 13, 2011

Mesin Pemberi Makanan Kucing Automatik

Sudah seminggu aku guna mesin ni. Sudah tidak perlu hidang-hidang lagi untuk Tehcik dan CT. CT macam biasa memang superdikari. Kalau makanan tu sudah habis dia akan kais sikit so makanan tu akan turun sendiri. Tehcik pula memang makan yang lebihan CT. haha..kesian Tehcik.


Tapi Tehcik pun sudah pandai kais sekarang. Mula-mula nak beli yang guna kuasa elektrik+super canggih tapi dengan tight budjet aku cuba yang murah dulu. Turn out ia sangat berbaloi.



p/s: ada budak kecik tekak western kat rumah.

2 comments:

norfadzilah binti makzin said...

nk tanyer....beli bende nie kat mane ea

encik azuwan said...

saudari berada di mana?try google arnabkus.blogspot.sy beli kt sini.