Wednesday, March 23, 2011

Give Away


Aku bukan nak buat Give Away tapi nak cerita aku dapat Give Away tapi tidak perasan sehingga la si LailaSanuri SMS aku.haha..Aku ingat entry dia pasal Give Away tu pasal dia masuk Give Away jadi aku abaikan entry tu.hee.


Tapi yang Give Away ini menguntungkan bini aku serta anak muridnya. Dalam sampul tu pelekat dinding. Sebab aku ni menyewa, so aku tidak boleh gatal nak tepek pelekat dinding sesuka hati aku. Kelas bini aku menjadi tempat untuk menepek pelekat itu. Hasil dia..marvelous.



Kalau berminat boleh beli di Kedai Kami. Murah-murah belaka.

5 comments:

ainazliena said...

mcm kenal jek keychain tu..tp dimana yerkk???????

encik azuwan said...

mane..mane..mane?

laila sanuri said...

WAH!! siap promote...tq2....sib baik aku sms..

Syima Emi said...

wah tahniah.... hehehehehe.. aku ingat ko nak wat GA gak.. kalo buat make sure hadiah dia makan bersama family ye pastu suh wife ko masak sedap2.. terliur aku tgk kek2 dia buat... hahaha

encik azuwan said...

LS: orang dah kasi hadiah..mesti kasi promote.haha..

Syima:wow, give away yg ko mintak tu tak pernah di buat orang.haha..