Monday, May 4, 2015

Celcom FIRST™ Basic 38


Aku dah tukar kepada redONE baru nak lancar pelan murah+terbaru+affordable+laju CELCOM ni. Ahmad Maslan betul lah!!...Macam MyVi betul perangai CELCOM ni. haha. proper bukan carutan zaman sekarang?


redONE RM38/month baru dapat 1GB++, Celcom RM38/month siap 3GB++ dan 4G pulak tu serta data yang tak habis guna boleh carry forward. Nak tukar kepada Celcom? tunggu tamat kontrak setahun. haha.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)